1 1

Moon Creations

✨Faqore Personalizuar me Lëkurë Premium✨

✨Faqore Personalizuar me Lëkurë Premium✨

Lek 1,500.00
Lek 1,500.00


🔥 Bëni një zgjedhje unike për dhuratën tuaj të radhës me këto faqore të personalizuara, të mbeshtjella me lëkurë të zezë dhe kafe të cilësisë së lartë. Elegante dhe praktike, kjo faqore është një simbol i stilit dhe personalitetit të çdo individu.

🎨 Ngjyrat e Disponueshme: Kafe klasike dhe E zezë e thellë

🔠 Personalizimi: Shtoni emrin, një datë të rëndësishme, ose një thënie të veçantë për të bërë këtë dhuratë edhe më personale.

📐 Dimensionet: Ideale për të mbajtur në xhep ose çantë.

💰 Çmimi: Vetëm 1,500 Lekë

🕒 Personalizimi dhe Dërgesa: Porositni sot dhe merrni dhuratën tuaj të personalizuar brenda një afati të shpejtë!

🎁 Ideale për: Dhuratat e ditëlindjes, përvjetorëve, apo si një tregues mirënjohjeje për dikë të veçantë.

🛒 Porositni Tani: Mos e lini rastin të iki, shtoni një prekje personale në momentet tuaja të veçanta!