1 1

Moon Creations

🌟 Termus i Personalizuar Metalik - PĂ«r Aventurat Tuaja tĂ« PĂ«rditshme! 🌟

🌟 Termus i Personalizuar Metalik - PĂ«r Aventurat Tuaja tĂ« PĂ«rditshme! 🌟

Lek 1,500.00
Lek 1,500.00

Ju prezantojmë termusin metalik të personalizuar që kombinon elegancën dhe funksionalitetin për të mbajtur pije të nxehta ose të ftohta gjatë gjithë ditës. Perfekt për ata që janë gjithmonë në lëvizje!

✹ Karakteristikat kryesore:

 • Materiali: Çelik i pandryshkueshĂ«m nga ndryshku, qĂ« garanton izolim tĂ« lartĂ« dhe rezistencĂ« ndaj ndryshimeve tĂ« temperaturĂ«s.
 • Kapaciteti: MjaftueshĂ«m pĂ«r tĂ« mbajtur kafenĂ« tuaj tĂ« mĂ«ngjesit ose çajin e pasdites.
 • Izolimi: Teknologjia e avancuar e izolimit qĂ« mban pĂ«rmbajtjen e nxehtĂ« ose tĂ« ftohtĂ« pĂ«r orĂ« tĂ« tĂ«ra.

🎹 Personalizimi:

 • Dizajni: Zgjidhni nga njĂ« gamĂ« ngjyrash metalike dhe shtoni logo-nĂ« ose emrin tuaj pĂ«r njĂ« prekje personale.
 • Teknologjia: PĂ«rdorim i teknikave moderne tĂ« gravimit pĂ«r rezultate tĂ« qĂ«ndrueshme dhe tĂ« hollĂ«sishme.

đŸžïž PĂ«r pĂ«rdorim tĂ« jashtĂ«m dhe tĂ« brendshĂ«m:

 • Versatiliteti: Ideal pĂ«r zyrĂ«n, palestrĂ«n, ose pĂ«r njĂ« piknik nĂ« natyrĂ«.
 • Portabiliteti: I lehtĂ« pĂ«r ta mbajtur me vete kudo qĂ« shkoni.

đŸ§Œ MirĂ«mbajtja:

 • Pastrimi: Thjesht futeni nĂ« lavastoviljen tuaj pĂ«r njĂ« pastrim tĂ« shpejtĂ« dhe tĂ« lehtĂ«.
 • DurueshmĂ«ria: NdĂ«rtuar pĂ«r tĂ« rezistuar pĂ«rdorimit tĂ« pĂ«rditshĂ«m dhe larjes sĂ« vazhdueshme.

📩 Paketimi:

 • Mbrojtja: I paketuar me kujdes nĂ« njĂ« kuti tĂ« pĂ«rshtatshme pĂ«r tĂ« siguruar mbĂ«rritjen e sigurt.
 • Prezantimi: Paketimi reflekton cilĂ«sinĂ« dhe kujdesin qĂ« ju keni pĂ«r produktin tuaj.

🛒 Porosit tani dhe shto njĂ« stil tĂ« veçantĂ« nĂ« rutinĂ«n tĂ«nde tĂ« hidratimit!