1 1

Moon Creation

🌟 Zemër-Fotografi Personalizuar me Kupolë Magjike ❄️

🌟 Zemër-Fotografi Personalizuar me Kupolë Magjike ❄️

Lek 900.00
Lek 900.00

🌟 Zemër-Fotografi Personalizuar me Kupolë Magjike ❄️

Zbukuroni çdo hapësirë me një kujtim që bën zemrën të dridhet - kjo zemër-fotografi me kupolë është e përsosur për të mbajtur pranë momentet që ju bëjnë të buzëqeshni. E ndërtuar me dashuri dhe kujdes, do të jetë një shtesë e ëmbël në çdo shtëpi apo zyre.

🔹  Kupol transparent me ujë dhe borë të imituar që krijon një efekt magjik kur lëviz.

🔹  Ngjyrosni botën tuaj me kujtimet më të çmuara - ne e personalizojmë me fotografinë tuaj për të krijuar një artikull unik dhe personale.

💝 Ideale për dhuratë në ditëlindje, përvjetorë, apo thjesht për të thënë "Të dua", kjo zemër-fotografi flet më shumë se fjalët.

💌 Porositni sot dhe lejoni që ne të kthejmë momentet tuaja në artikuj që zgjasin përgjithmonë.

💖 Bëni një zgjedhje që vjen nga zemra dhe që do të mbahet si thesar për vite të tëra.