1 1

Moon Creations

🌳 Piktura Artizanale në Drunjtë e Përhershëm 🍂

🌳 Piktura Artizanale në Drunjtë e Përhershëm 🍂

Lek 2,000.00
Lek 2,000.00


Çdo mur meriton një prekje të artit që frymëzon. Prezantojmë dy vepra mjeshtërore të krijuara me përkushtim dhe pasion:

🌲 Pema e Jetës - 40x60 cm ✨ E thurur me emra dhe simbole që përfaqësojnë rrënjët dhe degët e jetës tuaj, kjo pikturë në dru sjell ngrohtësi dhe domethënie në çdo hapësirë.

🌿 Gjethja Monstera - 40x60 cm 🌬️ Një frymë e natyrës tropikale, simbol i rritjes dhe i jetës së re, kjo pikturë shtëllungash që tërheq vëmendjen do të jetë qendra e bisedës në çdo dhomë.

🔨 Personalizimi: Ne realizojmë çdo ide që keni në mendje! Nga shtimi i emrave tuaj të dashur deri tek detaje unike që ju bëjnë veçantë.

Koha e Krijimit: Për vetëm 4 ditë, ne do të krijojmë dhe do të dërgojmë tek ju këtë veprë arti që do të jetë një pasuri për breza.

🛒 Porosini tani për të shtuar një prekje personale dhe artizanale në shtëpinë tuaj.