1 2

Moon Creation

🎀 Pasqyrë Zemre e Personalizuar me Ndriçim LED

🎀 Pasqyrë Zemre e Personalizuar me Ndriçim LED

Lek 25,000.00
Lek 25,000.00

🎀 Pasqyrë Zemre e Personalizuar me Ndriçim LED

✨ Shndërro kujtimet në art që ndriçon! Kjo pasqyrë zemre jo vetëm që ka një formë tërheqëse, por vjen me një veçori të veçantë ndriçimi që shton një atmosferë magjepsëse. Me tre modalitete ndriçimi - LED, dritë natyrore dhe kombinimin e të dyjave - mund të personalizosh ndjenjën që dëshiron të krijo.

🌞 Ndriço ditët dhe netët e tua me stil. Përdor ndriçimin e dritës së diellit për një ndjenjë të butë dhe natyrore, LED për një efekt më të theksuar, ose kombino të dyja për një ndriçim optimal në çdo moment të ditës.

🖼️ Shto një fotografi të dashur për të kompletuar këtë veprë arte. Është e thjeshtë - na dërgo imazhin që dëshiron dhe ne do ta transformojmë atë në një element unik të dekorit.

💖 Ideale për dhurata të personalizuara për ditëlindje, përvjetorë, ose thjesht si një mënyrë për të thënë "të dua". Kjo pasqyrë është më shumë se një aksesor - ajo është një dritare në botën e ndjenjave të tua.

📐 Me dimensione të përzgjedhura për të rënë në sy pa zënë shumë vend, kjo pasqyrë është e përsosur për çdo hapësirë. (Ju lutemi shtoni madhësitë specifike këtu)

🎁 Paketimi ynë i kujdesshëm garanton që pasqyra juaj e personalizuar të mbërrijë në gjendje të shkëlqyer, gati për t'u bërë qendra e vëmendjes në shtëpinë tuaj ose të një të dashuri.

Për të bërë porosinë tënde ose për më shumë detaje, kontaktoni ekipin tonë. Zhytu në bukurinë që ndriçon - porosi pasqyrën tënde zemre sot