1 2

Moon Creation

🔑 Varëse Çelës i Personalizuar Krijo Kujtimet Tënde Unike

🔑 Varëse Çelës i Personalizuar Krijo Kujtimet Tënde Unike

Lek 1,000.00
Lek 1,000.00

✨ Personalizoje me një foto të shtrenjtë në njërën anë dhe një dedikim që vjen nga zemra në anën tjetër. Qoftë një citat inspirues, një datë e rëndësishme, ose thjesht emrat e të dashurve, çdo fjala që zgjedh të gdhendësh do të bëhet pjesë e përhershme e bijoux-it tënd.

🌟 I përshtatshëm për dhuratat e ditëlindjes, përvjetorëve, ose si një shprehje e dashurisë së pakufizuar

  • Materiali: Arit dhe Argjend i lartĂ« cilĂ«sisĂ«
  • Personalizim: Foto dhe dedikim nga dy anĂ«t
  • MĂ«nyra e PĂ«rpunimit: Punim duarsh dhe gdhendje tĂ« hollĂ«sishme
  • Porosi dhe DĂ«rgesa: E personalizuar sipas porosisĂ«, koha e pĂ«rpunimit varion