Skip to product information
1 of 1

Amabzur Magjik në Formë Hëne me Personalizim dhe Ndërrim Ngjyrash - Me Karikim USB

Amabzur Magjik në Formë Hëne me Personalizim dhe Ndërrim Ngjyrash - Me Karikim USB

Regular price €22,00 EUR
Regular price Sale price €22,00 EUR
Sale Sold out
Taxes included.

Amabzur Magjik në Formë Hëne me Personalizim dhe Ndërrim Ngjyrash - Me Karikim USB

Krijo një oaz të qetësisë dhe personaliteti në hapësirën tënde me këtë amabzur të mrekullueshëm në formë hëne 🌙. Ky aksesori unik jo vetëm që ju ofron mundësinë të ndërroni ngjyrat sipas dëshirës përmes një pulti të thjeshtë, por gjithashtu vjen me një veçori të personalizimit që ju lejon të shtoni një mesazh të zgjedhur nga ju, duke e bërë atë dhuratën ideale për të dashurit tuaj ose një detaj mbresëlënës në dekorin tuaj.

✨ Veçori dhe përfitime:

  • Ndërrim Ngjyrash: Zgjidhni nga një spektër ngjyrash për të pasur ndriçimin që përshtatet me atmosferën tuaj.
  • Personalizim i Mesazhit: Shprehni ndjenjat tuaja ose vendosni një thënie inspiruese që do të kujtohet çdo ditë.
  • Karikim USB: Lehtë për t'u karikuar, ky amabzur vjen me kabllo USB për karikim të thjeshtë, i qëndrueshëm dhe i gjatë në përdorim.
  • Përdorimi i Thjeshtë: Menaxhoni lehtësisht ndriçimin tuaj me një pult në dorë.
  • Dy Madhësi në Dispozicion: Zgjidhni midis 13 cm ose 17 cm në diametër për të përshtatur me hapësirën tuaj.

Ky amabzur është perfekt për të shtuar një prekje të veçantë në çdo dhomë gjumi, sallon apo zyrë, duke krijuar një ambjent relaksues dhe të ngrohtë që reflekton bukurinë e hënës natyrale.

📦 Porositni tani dhe bëni hapësirën tuaj të shkëlqejë me një dritë të butë dhe mesazhe të personalizuara që do të bëjnë çdo natë të ndihet si një përrallë.

View full details