1 1

Moon Creations

Kornizë Fotoje në Formë Zemre dhe Shkrimi "Të Dua" në Dru të Personalizuar

Kornizë Fotoje në Formë Zemre dhe Shkrimi "Të Dua" në Dru të Personalizuar

Lek 2,000.00
Lek 2,000.00


Përshkrimi: Një deklaratë dashurie e qëndrueshme dhe e personalizuar, kjo kornizë fotoje në formë zemre me shkrimin "Të Dua" është e punuar me dorë nga dru i cilësor. 🌲❤️ Për ata që duan të japin diçka më shumë se thjesht një dhuratë, kjo kornizë është përsosmëria në vetvete.

Materiali: Dru i zgjedhur për qëndrueshmëri dhe estetikë të përsosur.

Personalizimi: Ju ofrojmë mundësinë të zgjidhni foton tuaj të preferuar dhe shkrimin që dëshironi të shfaqet, duke bërë çdo kornizë një kujtim unik. 📸✍️