1 1

Moon Creations

Kornizë me Zemër dhe Dedikim në Dru

Kornizë me Zemër dhe Dedikim në Dru

Lek 1,500.00
Lek 200.00 Lek 1,500.00
Krijim i personalizuar në drru me fotografi, dedikim të personalizauar, dhe mini-kornizë zemre me përmasa 16x16 cm.