Skip to product information
1 of 1

Kufje Dekorative Prej Druri me Personalizim dhe fotografi për Kujtime të Amshuara

Kufje Dekorative Prej Druri me Personalizim dhe fotografi për Kujtime të Amshuara

Regular price €20,00 EUR
Regular price €27,00 EUR Sale price €20,00 EUR
Sale Sold out
Taxes included.


🎶 Një mrekulli vizuale dhe akustike, këto kufje artistike të punuara me dorë nga druri i qëndrueshëm, jo vetëm që pasurojnë dekorin e çdo ambjenti por gjithashtu ruajnë dhe nderojnë kujtimet tuaja më të çmuara.

🌍 Me një angazhim ndaj qëndrueshmërisë, ne përdorim vetëm boja ekologjike që sigurojnë një pamje të bukur pa dëmtuar mjedisin. Këto kufje janë dëshmia e përkushtimit tonë ndaj artit dhe natyrës së bashku.

✍️ Personalizimi është kyç! "Shpresoj që festa juaj të ju sjellë shumë kujtime të lumtura!" është thjesht një sugjerim. Ju na thoni, ne e gdhendim! Shtoni një dedikim personal në bazë të kufjeve për të dhënë një prekje më të veçantë dhuratës suaj.

📦 Paketimi i kujdesshëm dhe oferta jonë për dërgim direkt në adresën tuaj e bën procesin e dhurimit edhe më të lehtë. Ne kujdesemi për çdo detaj, që nga artizanalja deri tek dorëzimi.

🎁 Për ata që duan të bëjnë një përshtypje të madhe, ofrojmë ulje çmimi për porosi mbi 5 copa. Ideale për ngjarje të veçanta, dhurata korporate, ose thjesht për të pasur një kënd artistik në shtëpinë tuaj.

📐 Kufjet tona janë dimensionuar për të përshtatur çdo hapësirë personale, dhe me peshë të lehtë për transportim të thjeshtë.

⏳ Pritja për këtë artizanat është 5 ditë prodhimi, kohë e nevojshme për t'u siguruar që çdo detaj është i përkryer.

View full details