1 1

Moon Creations

Kuti e personalizuar

Kuti e personalizuar

Lek 8,500.00
Lek 8,500.00

Kuti e personalizuar e mbushur me nje shishe alkol, cakmak i personalizuar, leter dedikimi, cigare puro dhe cokollate.

Kutia behet me ngjyra sipas deshires.