Skip to product information
1 of 1

Punim Artizanal në Drru për Nënat Shtatzëna

Punim Artizanal në Drru për Nënat Shtatzëna

Regular price €19,00 EUR
Regular price €29,00 EUR Sale price €19,00 EUR
Sale Sold out
Taxes included.

Silueta e Ëndërrave 

Përshkrimi: Zgjidhni dhuratën më të ëmbël dhe të përjetshme për nënat shtatzëna - një siluetë e hënës dhe profilit të një nëne shtatzënë, punuar me dashuri në dru të qëndrueshëm. Ky veprim artistik është jo vetëm një dekor i bukur, por edhe një simbol i dashurisë dhe lidhjes së fortë midis nënës dhe fëmijës që po vjen.

👩‍🍼 Personalizimi: Bëni këtë punim edhe më të veçantë duke shtuar një foto të nënës shtatzënë dhe shkrimin tuaj të zgjedhur, që mund të përfshijë një citat inspirues, datën e pritjes, ose thjesht emrin e fëmijës.

🌳 Materiali: Përdorim dru të zgjedhur për rezistencë dhe qëndrueshmëri, duke garantuar se kjo është një kujtim që do të zgjasë në kohë.

🖼️ Foto dhe Mesazhi: Na dërgoni një foto dhe mesazhin tuaj personal që dëshironi të shfaqet në punim, dhe ne do të kujdesemi për të gjitha detajet.

🎁 Paketimi: Paketimi është po aq i rëndësishëm sa dhe produkti vetë. Ne sigurojmë një paketim të sigurt dhe elegant që e bën atë dhuratën perfekte.

🚚 Dërgesa: Detaje rreth mundësive dhe kohëzgjatjes së dërgesës, lokal apo ndërkombëtar.

Për të shtuar edhe më shumë vlerë në këtë ofertë, ju mund të përfshini një kartolinë të personalizuar ose një çertifikatë dhurate me produktin. Kjo do të bënte që çdo marrje në dorë të ndjehej akoma më personale dhe e menduar mirë.

Nëse keni nevojë për ndihmë shtesë ose dëshironi të diskutoni detaje të tjera të personalizimit, ju lutemi kontaktoni pa hezitim. Gëzohemi që mund të ndihmojmë në kthimin e momenteve tuaja të veçanta në kujtime të përhershme. 🌟👶🎁

View full details