Skip to product information
1 of 1

Targa Makine

Targa Makine

Regular price €17,00 EUR
Regular price Sale price €17,00 EUR
Sale Sold out
Taxes included.
Bëje Veturën tënde të Veçantë: Trego personalitetin ose markën tënde me targat tona të personalizuara për automjete. Ideal për bizneset që dëshirojnë të bëjnë përshtypje në rrugë ose për ata që dëshirojnë të shtojnë një prekje personale mjetit të tyre.

🎨 Dizajn i Personalizuar: Zgjidh nga një gamë gjerë modelesh ose na dërgo idenë tënde për një dizajn të veçantë që pasqyron brandin ose personalitetin tënd.

📐 Madhësi dhe Material: Ofruar në madhësi standarde dhe të personalizuara, me materiale të qëndrueshme dhe me rezistencë ndaj kushteve atmosferike.

View full details