Skip to product information
1 of 1

Jastëk Kujtimi Personalizuar me Fotografi - Dhuratë e Përzemërt

Jastëk Kujtimi Personalizuar me Fotografi - Dhuratë e Përzemërt

Regular price €16,00 EUR
Regular price €20,00 EUR Sale price €16,00 EUR
Sale Sold out
Taxes included.

Krijo një kënd të ngrohtë në shtëpinë tënde me këtë Jastëk Kujtimi Personalizuar! 🏡✨ Një mënyrë perfekte për të ruajtur një moment të veçantë, ky jastëk me mbushje të butë vatine është jo vetëm komod por edhe një pjesë dekorative që flet shumë. I shtypur me një foto të zgjedhur nga ju, ai sjell ngrohtësinë e kujtimeve në çdo dhomë.

E bërë me materiale të zgjedhura për komfortin maksimal dhe qëndrueshmëri, çdo jastëk është i punuar me kujdes për të garantuar cilësinë që meriton kujtimi juaj. Personalizoje me fotografinë tënde të preferuar dhe bëje dhuratën perfekte për të dashurit, ose si një shtesë të bukur në shtëpinë tënde.

📏 Madhësia e përshtatshme për përqafime të gjata dhe momente relaksi. 💖 Material i butë dhe i rehatshëm që mund të lahet me lehtësi për përdorim të përditshëm. 🖼️ Shtypi i qartë dhe i detajuar i fotos siguron që çdo buzëqeshje të ruhet si në ditën e parë.

Çmimi: 1,500 Lekë

Porosit tani dhe shto një prekje personale në hapësirën tënde! 🛒🎁

View full details