Skip to product information
1 of 1

Set Dhuratash për Meshkuj me Verë të Kuqe dhe Aksesorë Personalizuar 🍷👔

Set Dhuratash për Meshkuj me Verë të Kuqe dhe Aksesorë Personalizuar 🍷👔

Regular price €47,00 EUR
Regular price €59,00 EUR Sale price €47,00 EUR
Sale Sold out
Taxes included.

Ky set i zgjedhur me kujdes për meshkuj është kombinimi perfekt i stilit dhe personalizimit. Përfshirë:

  • Vere të Kuqe Ekskluzive: Një shishe vere të kuqe e selektuar për të komplimentuar çdo rast, duke sjellë shijen e pasur dhe një prekje të shkëlqyer në tavolinën tuaj.

  • Portofol i Personalizuar për Djem: Eleganca dhe funksionaliteti bashkohen në këtë portofol të zinj, ideal për meshkujt që dëshirojnë të mbajnë kartat dhe identitetin e tyre në një mënyrë të rregullt dhe me stil.

  • Varëse Çelësash me Foto Personalizuar: Personalizojeni me deri në 10 foto të zgjedhura, për të mbajtur gjithmonë pranë momentet dhe njerëzit e dashur.

  • Stilolaps Metalik Personalizuar: I përshtatshëm për profesionistin ose studentin, ky stilolaps është jo vetëm një mjet shkrimi, por edhe një deklaratë e stilolindjes.

Ky set vjen i paketuar në një kuti druri të stilit dhe të personalizueshme, me mundësi për të përfshirë një leter dedikimi që ju mund të personalizoni sipas dëshirës për të dhënë një mesazh të ngrohtë dhe personal.

Perfekt për: Ditëlindje, përvjetorë, diplomime, ose si një falenderim të veçantë, ky set dhuratash është zgjedhja ideale për të bërë një përshtypje të qëndrueshme. 🎁🖋️

View full details