Skip to product information
1 of 1

Kuti Dhurate Personalizuar me Aksesorë dhe Pije Premium 🎁✨

Kuti Dhurate Personalizuar me Aksesorë dhe Pije Premium 🎁✨

Regular price €30,00 EUR
Regular price €40,00 EUR Sale price €30,00 EUR
Sale Sold out
Taxes included.

Surprizoni të dashurit tuaj me këtë kuti dhurate unike dhe plot stili! 🌟 E krijuar me dashuri dhe vëmendje të detajeve, kjo kuti prej druri të qëndrueshëm ofron një eksperiencë dhurate të paharrueshme. Çdo kuti është artizanale dhe përfshin:

  • Leterë Dedikimi: Personalizoni mesazhin tuaj për të shtrenjtin, një prekje e ngrohtë që flet zemër në zemër. 💖
  • Pije Premium: Një shishe elegante e Hendrick's Gin për momente të veçanta. 🍸 (Vëmendje: Konfirmo mosha ligjore për të blerë alkool.)
  • 10 Foto Të Vogla: Kujtimet tuaja të çmuara në miniatura, që do të zgjojnë buzëqeshje në çdo shikim. 📷
  • Cakmak Personalizuar: Shtoni një mesazh ose emër për atë prekje personale ekstra. 🔥

E përkryer për festa, përvjetore, ose thjesht për të thënë "Të dua", kjo kuti dhurate e personalizuar vjen me një çmim të veçantë prej vetëm 3000 lekë.

Porositni tani dhe lejoni që kjo kuti të flasë në emrin tuaj! 🛍️✨

View full details