Skip to product information
1 of 1

✨ Pjatë Porcelani E Personalizuar ✨

✨ Pjatë Porcelani E Personalizuar ✨

Regular price €20,00 EUR
Regular price €25,00 EUR Sale price €20,00 EUR
Sale Sold out
Taxes included.


Shtoni një prekje personale në çdo ambient me këtë pjatë porcelani të personalizuar, e cila bashkon elegancën dhe funksionalitetin! 🏠🍴

📏 Dimensionet Perfekte: Kjo pjatë ofron madhësinë e duhur për të servirur me stil çdo lloj gatimi, duke qenë njëkohësisht një artikull mbresëlënës dekorativ.

Materiali Premium: Porcelani i përzgjedhur me kujdes garanton një jetëgjatësi dhe një rezistencë të lartë ndaj përdorimit të rregullt.

🖌️ Personalizoje Sipas Dëshirës: Pavarësisht nëse është për një restorant apo për një event special, kjo pjatë mund të personalizohet për të përshtatur çdo temë ose stil.

🌟 Përshtatshmëri e Lartë: Ideale për shtëpitë moderne ose si një shtojcë në koleksionin e enëve në një restorant, ajo sjell një element unik në tryezën tuaj.

💰 Çmimi i Veçantë: Bëni përshtypje pa shpenzuar shumë - për vetëm 2000 Lek, kjo pjatë mund të jetë ylli i ardhshëm i ndejave tuaja.

Perfekte si një dhuratë për njerëz të veçantë ose si një blerje për veten, kjo pjatë do të jetë një temë bisede në çdo ngjarje sociale. 🎉

View full details