Skip to product information
1 of 1

🌟Filxhan Porcelani "Tirona Fanatics"🌟

🌟Filxhan Porcelani "Tirona Fanatics"🌟

Regular price €15,00 EUR
Regular price €19,00 EUR Sale price €15,00 EUR
Sale Sold out
Taxes included.🔸 Materiali: Porcelan i lartësuar, i qëndrueshëm dhe elegant. 🔸 Kapaciteti: Ideal për kafenë tuaj të mëngjesit. 🔸 Mikrovalë: E sigurt për përdorim, për një ngrohje të shpejtë dhe të lehtë. 🔸 Dizajni: Me emblemën e adhuruar të "Tirona Fanatics", ky filxhan është krijuar për tifozët e zjarrtë. Ngjyrat e pastërta dhe vizatimi artistik i shprehin pasionin për futbollin dhe dashurinë për ekipin lokal. 🔸 Përdorimi: Përsosur për çdo moment të ditës, qoftë në shtëpi apo zyrë. 🔸 Dhurata: Dhurata perfekte për miqtë dhe familjen që ndajnë entuziazmin për futbollin.

🛒 Bli tani dhe shpreh pasionin tënd për futbollin me çdo gllënjkë kafeje!

View full details