1 1

Moon Creation

🌾 KornizĂ« Artizanale e Personalizuar me Lule đŸŒŒ

🌾 KornizĂ« Artizanale e Personalizuar me Lule đŸŒŒ

Lek 4,000.00
Lek 4,000.00

🌾 KornizĂ« Artizanale e Personalizuar me Lule đŸŒŒ

Përjeto magjinë e detajeve dhe ngrohtësinë e punës së dorës me këtë kornizë unike dhe të personalizuar. E krijuar me dashuri dhe kujdes të imtë, çdo kornizë është një vepër arti që sjell ngrohtësi në çdo ambient.


 Një kombinim i mrekullueshëm i drurit natyral dhe luleve dekorative, secila e zgjedhur me kujdes për të sjellë një prekje të veçantë në këtë kornizë.

 Kjo kornizë është punuar me dorë nga artizanë lokalë, duke përdorur teknika tradicionale për të garantuar një cilësi dhe autenticitet të patundur.

💑  Personalizoje me emrat tuaj dhe njĂ« datĂ« tĂ« rĂ«ndĂ«sishme pĂ«r tĂ« ruajtur kujtimet mĂ« tĂ« çmuara. Ideal pĂ«r dhuratat e martesĂ«s, pĂ«rvjetorĂ«t ose si njĂ« prekje personale nĂ« shtĂ«pinĂ« tuaj.

🚚 DĂ«rgesa: Ne ofrojmĂ« dĂ«rgesa nĂ« tĂ« gjithĂ« ShqipĂ«rinĂ« me njĂ« kosto shtesë Tirana 200 lek, rrethet 300 lek 

✹ Shto njĂ« prekje elegante dhe personale nĂ« shtĂ«pinĂ« tĂ«nde ose bĂ«j njĂ« dhuratĂ« qĂ« do tĂ« mbahet mend gjatĂ«.