1 1

Moon Creations

Gur Vullkanik Personalizuar me Fotografi ose Tekst

Gur Vullkanik Personalizuar me Fotografi ose Tekst

Lek 1,300.00
Lek 1,300.00
Size

Ky gur vullkanik i personalizueshëm është një dhuratë e veçantë që mbart ngrohtësinë dhe dashurinë në çdo shkrim ose imazh. I përshtatshëm për të gjitha rastet, nga ditëlindjet e deri tek festat, ai është një mënyrë e mrekullueshme për të thënë "Të dua shumë" në mënyrën më unike.

Ju ofrojmë mundësinë të zgjidhni nga një gamë ngjyrash dhe stilesh të shkrimit për të përshtatur gurin tuaj vullkanik. Thjesht na dërgoni fotot dhe tekstin tuaj të preferuar, dhe ne do t'i kthejmë ato në një kujtim të përhershëm.