1 1

Moon Creations

Hënë Dekorative e Personalizuar me Ndriçim Ambiental

Hënë Dekorative e Personalizuar me Ndriçim Ambiental

Lek 2,800.00
Lek 2,800.00
Size

🌟 Përmasat: Në dy madhësi të përsosura për çdo ambient 18x18 cm dhe  9x9 cm.

🎨 Personalizim: Mundësi zgjedhjeje për një prekje personale. Na kontaktoni për të diskutuar detajet e personalizimit.
💡 Ndriçimi: Vjen me fishek korenti standard, i përshtatshëm për përdorim të menjëhershëm.
🛠 Baza: Këmbë elegante prej druri që sigurojnë mbështetje të qëndrueshme dhe një stil klasik.
🌙 Stili & Përdorimi: Ideal si abazhur ose si ndriçim pranveror, duke shtuar një atmosferë të ngrohtë në çdo dhomë.
Karakteristikat: Perfekte për dekorim ose si dhuratë unike për të dashurit tuaj.
🔌 Kabulli: Standard dhe i lehtë për tu përdorur, për një instalim pa shqetësim.

Për të porositur ose për më shumë informacion, na shkruani direkt. Porosia juaj mund të personalizohet sipas dëshirave për të pasqyruar stilin tuaj unik!