Skip to product information
1 of 1

Pema e Dashurisë Personalizuar me Foto

Pema e Dashurisë Personalizuar me Foto

Regular price €16,00 EUR
Regular price €22,00 EUR Sale price €16,00 EUR
Sale Sold out
Taxes included.

Krijo një kujtim të përjetshëm me këtë "Pema e Dashurisë Personalizuar me Foto", një dhuratë ideale që sjell ngrohtësinë e dashurisë në çdo hapësirë. 🌳💞

  • Durë i prerë me lazer, i përpunuar me kujdes për detaje të hollësishme dhe një pamje elegante.
  •  20x15 cm - perfekte për të zbukuruar çdo tavolinë, raft ose komodinë.
  •  Disponibël në një gamë ngjyrash të ndryshme për të përshtatur me stilin tënd personal ose interierin e dhomës.
  •  Shto një foto të çmuar brenda zemrës për të pasur një moment të veçantë që do të rrezatojë dashuri çdo ditë.
  • Vetëm 1,400 lekë - një investim i vogël për një pjesë të zemrës së madhe.

Ky artikull është më shumë se një objekt dekorativ; është një shprehje e ndjenjave të tua dhe një mënyrë për të mbajtur të dashurit pranë. Ideale për dhurata të festave, përvjetorëve, apo thjesht si një surprizë dashurie për njerëzit që ke në zemër. ❤️

View full details