1 1

Moon Creations

Pema e Jetës Personalizuar në Druri për Familje dhe Çifte

Pema e Jetës Personalizuar në Druri për Familje dhe Çifte

Lek 3,500.00
Lek 3,500.00

Pema e Jetës Personalizuar në Druri për Familje dhe Çifte

Përjetësoni dashurinë dhe lidhjet tuaja me këtë veper arti të hollësishme dhe plot kuptim të punuar me dorë. Pema e Jetës është simbol i rritjes, forcës dhe ringjalljes, duke e bërë atë dhuratën perfekte për çdo rast - nga dasmat, përvjetorët, te shtëpia e re.

🌳 Përmasat: 29x29 cm, e përshtatshme për tu shfaqur në çdo mur ose raft.

🎨 Personalizimi: Zgjidhni nga një spekter i gjerë ngjyrash për zemrat dhe figurat e drurit për të pasqyruar stilin tuaj unik. Shtoni emra, datë të rëndësishme ose një mesazh të shkurtër për atë prekje personale që flet drejtpërdrejtë në zemrat e marrësve.

📅 Koha e Punimit: Çdo punim mer 3 ditë me dashuri dhe kujdes për të përfunduar, duke siguruar një cilësi dhe detaj të pakrahasueshëm.


🚚 Dërgesa: Paketohet me kujdes dhe gatishmëri për dërgesa brenda dhe jashtë Shqipërisë, duke siguruar që dashuria juaj të mbërrijë e sigurt kudo që dëshironi.

🧼 Mirëmbajtja: Udhëzimet për kujdesin janë të thjeshta - mbajeni atë në një vend të thatë dhe pa pluhur për të ruajtur bukurinë dhe ngjyrat e saj për vite me radhë.

💌 Porositni Tani: Për të bërë porosinë tuaj të veçantë, ju lutemi na kontaktoni me detajet tuaja të personalizimit.