1 1

Moon Creation

Puzzle Personalizuar - 12 Arsyet Pse Të Dua

Puzzle Personalizuar - 12 Arsyet Pse Të Dua

Lek 1,500.00
Lek 1,500.00

Puzzle Personalizuar - 12 Arsyet Pse Të Dua

Zbulo një mënyrë unike dhe krijuese për të shprehur ndjenjat e tua me "Korniza Puzzle Personalizuar - 12 Arsyet Pse Të Dua". 🧩💘

  •  Prej druri të qëndrueshëm, me një ndjesi natyrale dhe ngrohtësi që vetëm druri mund të ofrojë.
  •  Ideal për të ekspozuar në çdo vend në shtëpinë tuaj ose zyrë.
  •  Personalizoje me emrat e tuaj dhe shto deri në 12 arsye të veçanta pse dashurinë tuaj e vlerësoni kaq shumë, duke krijuar një kujtim të përhershëm.
  •  Vendos një foto të preferuar brenda puzzles për të kompletuar vizualisht dedikimet tuaja.
  • Vjen me një qese të bukur për paketim dhe dhuratë.

Ky është një dhuratë perfekte për përvjetorë, festa të veçanta, ose thjesht për të treguar dashuri në çdo kohë. Çdo pjesë e puzzles përfaqëson një arsye unike dhe personale, e cila kur bashkohet, formon një histori dashurie të plotë. ❤️