Skip to product information
1 of 2

Set Artizanal i Shkrimtarit me Bllok Lëkure dhe Penë Kaligrafie

Set Artizanal i Shkrimtarit me Bllok Lëkure dhe Penë Kaligrafie

Regular price €27,00 EUR
Regular price €34,00 EUR Sale price €27,00 EUR
Sale Sold out
Taxes included.


📖 Blloku i Lëkurës Personalizueshëm: Ky bllok elegant është i përsosur për të ruajtur mendimet tuaja më të çmuara. I punuar me dorë nga lëkurë e butë, me një mbulesë të dekoruar me motive bimore, ky bllok ofron një ndjesi autentike dhe personale. E madhja e bllokut është e përshtatshme për udhëtime ose shënime ditore, ndërsa kapaku i lëkurës mund të personalizohet për t'ju bërë një dhuratë të paharrueshme ose një thesar personal.

✒️ Pena Kaligrafie Metalike: Pena e rafinuar kaligrafike është një vepër arti në vetvete. E ndërtuar me elemente metalike që i japin një ndjenjë steampunk, kjo penë jo vetëm që do të shtojë elegancë në çdo tryezë shkrimi, por gjithashtu ofron një përvojë të shkëlqyer shkrimi, falë ndërtimit të saj të qëndrueshëm dhe të detajuar.

🖋️ Boja në Shishe Qelqi: Për të kompletuar këtë set, ju vjen edhe një shishe qelqi me bojë të cilësisë së lartë për kaligrafi. Shishja vetë është si një copë e vogël arti, që do të shtojë një prekje klasike në setin tuaj të shkrimit.

🌟 Ideal për Dhuratë ose Koleksion: Çdo element i këtij seti është zgjedhur me kujdes për të ofruar jo vetëm funksionalitet, por edhe për të frymëzuar kreativitetin. Është dhurata perfekte për shkrimtarët, artistët, ose çdo person që vlerëson bukurinë e artefakteve të punuara me dorë.

View full details