Skip to product information
1 of 1

Artizanat Personalizuar në Druri - Mbajtëse Stilolapsash me Formë Dhëmbi

Artizanat Personalizuar në Druri - Mbajtëse Stilolapsash me Formë Dhëmbi

Regular price €30,00 EUR
Regular price Sale price €30,00 EUR
Sale Sold out
Taxes included.

Zbuloni mrekullinë e punës me dorë me këtë mbajtëse stilolapsash prej druri, e punuar plot dashuri dhe kujdes nga artizanët tanë të zotë. 🎨🪵 Çdo pjesë është e veçantë dhe e bërë porosi për të sjellë në jetë dedikimin tuaj personal. Me një dizajn unik në formën e një dhëmbi, kjo mbajtëse jo vetëm që është funksionale, por edhe një shtojcë artistike në çdo hapësirë.

Dimensionet: 30cm x 20cm - e përkryer për çdo tavolinë pune ose hapësirë personale.

Personalizimi: Ju zgjidhni ngjyrën, dedikimin dhe detajet - ne i sjellim në jetë ato për ju! 🖌️✨

Materiali: Vetëm dru i zgjedhur me kujdes për qëndrueshmëri dhe estetikë të përsosur.

Koha e Pritjes: Vetëm 5 ditë dhe kjo vepër arti do të jetë gati për dërgim, me çdo dedikim të shkruar sipas dëshirës suaj.

Bëje Tënden Këtë: Porosit tani dhe shto një prekje personale në hapësirën tënde me një artizanat që flet shumë më tepër se fjalët!

View full details