1 1

Moon Creations

Kornizë Artizanale me Peisazh Detar dhe Lule nga Guri

Kornizë Artizanale me Peisazh Detar dhe Lule nga Guri

Lek 4,500.00
Lek 4,500.00

Zbuloni magjinë e bregdetit shqiptar në shtëpinë tuaj me këtë kornizë të veçantë artizanale. 🌊🌸 E krijuar me një pasion për detajet dhe frymëzuar nga bukuritë natyrore, kjo kornizë sjell në jetë peisazhin detar dhe elegancën e luleve të thjeshta, por shumë të veçanta, të formuara nga gurët e zgjedhur me dorë. Kjo kornizë jo vetëm që është një pjesë arti, por edhe një dritare drejt qetësisë që na ofron deti dhe natyra.

Materialet: Përdorimi i gurëve natyralë, drurit dhe bojërave akrilike të zgjedhura me kujdes, e bëjnë çdo kornizë të padobishme nga njëra-tjetra. Korniza e bardhë moderne e rrethon veprën dhe i shton asaj një prekje elegante.

Përmasat: Ideal për çdo vend në shtëpinë ose zyrën tuaj. (Ju lutem shtoni përmasat e saktë këtu).

Mirëmbajtja: Korniza kërkon pak kujdes, vetëm mbajeni atë larg lagështisë dhe rrezatimit të drejtpërdrejtë të diellit për ta ruajtur atë sikur e sapo krijuar.

Personalizimi: Nëse dëshironi të shtoni një element personal në kornizë, ne jemi të hapur për sugjerime dhe mund të përshtasim dizajnin sipas kërkesave tuaja.

Dërgesa: Korniza është e gatshme për t'u dërguar dhe do të arrijë tek ju me kujdes dhe dashuri. Përgatitja për dërgim mund të marrë disa ditë, pasi çdo porosi trajtohet me vëmendje të veçantë.

Çmimi: 4500 Lekë