Skip to product information
1 of 1

Trofe Druri në Formë Rrethi i Personalizuar

Trofe Druri në Formë Rrethi i Personalizuar

Regular price €32,00 EUR
Regular price €43,00 EUR Sale price €32,00 EUR
Sale Sold out
Taxes included.
Krijoni një moment të paharruar me trofen tonë druri në formë rrethi, e personalizuar për të shprehur dashurinë, respektin, ose për të festuar një ngjarje të veçantë. Ky trofe i elegancës së thjeshtë është krijuar me kujdes nga druri i lartë, dhe ju keni mundësinë të personalizoni me emrin, datën, ose një mesazh të veçantë për të bërë çdo moment më të veçantë. Trofeja jonë druri është një dhuratë unike dhe kujdesi ndaj detaje të personalizuar do të bëjë të ndryshëm çdo rast. Bëni një dhuratë që do të mbetet gjithmonë në kujtesë me trofen tonë druri të personalizuar në formë rrethi.
View full details