1 1

Moon Creations

Trofe Personalizues nga Qelqi me Bazament Druri

Trofe Personalizues nga Qelqi me Bazament Druri

Lek 2,000.00
Lek 2,000.00


Nderoni triumfet dhe arritjet e jashtëzakonshme me këto trofe elegante dhe personalizuese! 🌟 Këto trofe të shkëlqyera janë krijuar për të kapur çastin e fitores dhe për të ofruar një kujtim të paharrueshëm.

✨ Karakteristikat Kryesore:

  • Materialet: Këto trofe janë bërë nga qelqi i kristaltë dhe janë vendosur mbi një bazament prej druri të zi, duke u dhënë një pamje klasike dhe të rafinuar.
  • Personalizimi: Ofroni një mesazh të veçantë, emra, ose datat e rëndësishme që do të gravohen sipas dëshirës suaj, për ta bërë dhuratën tuaj të vërtetë të personalizuar.
  • Përdorimi i Gjerë: Ideale për çdo lloj ceremonie, nga eventet sportive deri te ceremonitë e ndarjes së çmimeve në punë, arsim ose në komunitet.

 

  • Çmimi konkurrues me mundësi zbritjeje për blerje në shumicë ose porosi të përsëritura.
  • Për të personalizuar trofen tuaj, ju lutemi lini një mesazh me tekstin që dëshironi të gravohet kur bëni porosinë. Ekipi ynë do të kontaktojë me ju për të konfirmuar detajet para se të procedojmë me përpunimin.